Kino4ua.com
PG-13

Трон: Повстання

Цей серіал відкриває глядачеві світ, де існують комп'ютерні програми, які мають власне мислення і почуття, здатні спілкуватися. І не рідко, як і в світі людському, коли не всі хочуть коритися комусь, то виникає бунт. Тут відбувається те ж саме.
У цьому мультсеріалі є юна програма, назва якої Бек, він бажає реалізувати проект з повалення Клу, який зумів пролізти в віртуальність, де і став панувати, не даючи створюватися новими програмами. Щоб Бек зміг здійснити задумане, йому потрібно багато чому навчитися. Саме тому за навчання Бека взявся Трон найкращий герой всієї системи. І потроху, стаючи все сильніше і сильніше, Бек стає головним, небезпечним супротивником для Клу і його прихильника Теслера. Також герой має статус самого головного хранителя системи. Цікаво те, що глядач буде спостерігати за протистоянням хорошого і поганого сторін, а хто здобуде першість, можна буде побачити в самому закінченні серіалу. ©Kino4ua Трон: Повстання 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?