Kino4ua.com
PG-13

К-911: Собача робота 2

Рік:
Ор. назва:
K-911
Країна:
США
Режисер:
Чарлз Т. Кенгеніс
Тривалість:
01:31:14
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
К-911: Собача робота 2 – ще одна історія про те, що найкращим напарником у роботі для людини може бути не інша людина, а навіть тварина. Собаки, як відомо, кращі друзі для дітей і дорослих, а вівчарки ще й гарно служать. І у цьому переконався офіцер Дулі. Його напарником став пес Джеррі, і разом вони ловлять злочинців, яких потім відправляють за грати. Деякий час назад герої зуміли добитись справедливого покарання для наркоторговця Лаймана, за яким давно пильнували. То була справжня перемога, але тепер справи у напарників не дуже добре йдуть. Пес постарів, у нього менше сил, а Дулі почав набирати вагу і йому вже теж важкувато ганятись за лиходіями. Обоє пройшли медичний огляд, після якого стало зрозуміло, що Джеррі Лі має сісти на несмачну дієту, а офіцер – більше тренуватись. А ще у них з’явились помічники – сержант Венді і доберман Зевс… ©Kino4ua К-911: Собача робота 2 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?