Kino4ua.com
PG-13

До біса кохання

Рік:
Ор. назва:
Down with Love
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Пейтон Рід
Тривалість:
01:41:26
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
До біса кохання – саме таку назву отримала книжка, написана Барбарою Новак, яка стала бестселером у Нью-Йорку. У ній вона закликає жінок забути про романтику, кохання і серйозні наміри у стосунках, а почати жити по таким же принципам, що і чоловіки. Це означає, що можна просто вступати в інтимні стосунки, але не будувати плани на майбутнє з людиною, не брати на себе обов’язки, а займатись кар’єрою і просто робити те, що хочеться. Про це дізнається і Бетчер Блок, який дуже любить жінок, але не любить відповідальності. Він справжній дон-жуан і марнотратник, який одразу відчув сенсацію. Щоб написати справді круту статтю, чоловік вирішує розвінчати міф, створений Барбарою, що жінки можуть прожити без кохання. Самовпевнений чоловік збирається провчити письменницю, але й сам, мабуть, не уявляє, чим усе це може закінчитись… ©Kino4ua До біса кохання 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?