Kino4ua.com
R

Звучить, наче любов

Рік:
Ор. назва:
Fuimos canciones
Країна:
Іспанія
Режисер:
Хуана Масіас
Тривалість:
01:50:17
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Звучить, наче любов – іспанська комедійна мелодрама, центральною героїнею якої стала 30-річна жінка з іменем Мака. Вона симпатична, стильна, доглянута, працює модним консультантом. Але в особистому житті у неї все не так райдужно. Не так давно героїня розійшлась з коханим хлопцем, і це розставання стало для неї дуже важким. Вона довго не могла прийти до тями, та останнім часом стало краще. Мака навіть почала повертатись до свого звичного життя. І тут колишній раптом знову з’явився на горизонті. Красунчик Леопольд чомусь зажадав відновити стосунки к Макою, а вона від такої несподіванки геть розгубилась. А хто може допомогти дівчині у такій ситуації? Звісно ж, подружки. От до них головна героїня і звернулась за порадою. Та чи дійсно варто шукати відповіді на важливі питання, особливо ті, що стосуються любові, у інших людей? ©Kino4ua Звучить, наче любов 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?