Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Живеш тільки двічі

Рік:
Ор. назва:
You Only Live Twice
Країна:
Великобританія
Режисер:
Льюїс Гілберт
Тривалість:
01:57:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
007: Живеш тільки двічі – пригодницький трилер, який розповідає про нелегке життя Джеймса Бонда. За роки своєї служби чоловік встиг нажити величезну кількість ворогів, і це почало турбувати навіть його керівництво. Коли стало зрозуміло, що недругів аж занадто багато, лідери спецслужб вирішили відволікти увагу від найвідомішого свого співробітника. Для цього була запущена чутка, що Бонда вбили. Для злочинців це навіть на краще, бо вони відчувають себе вільніше. От і починають терористи зі «Спектру» реалізовувати свій новий план. Злочинці збираються влаштувати нову світову війну «зіткнувши лобами» дві надзвичайно сильні держави – США і СРСР. Але є люди, які не дозволять їм це зробити. І першим у списку буде, звісно ж, Бонд, якого направляють у Японію, щоб він розібрався у тому, що відбувається. І його перевага у тому, що ніхто не здогадується, що він живий… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Живеш тільки двічі 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?