Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: На секретній службі її величності

Рік:
Ор. назва:
On Her Majesty's Secret Service
Країна:
Великобританія
Режисер:
Пітер Р. Хант
Тривалість:
02:20:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
007: На секретній службі Її Величності – історія про те, як Джеймс Бонд ганявся за ворогом у Португалії. Спецагент вже встиг побувати у різних державах і містах, а цього разу його занесло на незнайому територію через злочинця на ймення Блофельд. Розшукуючи його, головний герой знайомиться з чарівною дівчиною Трейсі. Він одразу ж закохується у красуню (бо як же такий прекрасний чоловік може бути самотнім?!), у них починається роман, і тут з’ясовується, що вона донька лідера місцевого злочинного світу. Бонду щастить, оскільки батько його коханої знає координати Блофельда, які йому і повідомляє. Так агент і дізнається, що у горах є лабораторія, яку маскують під лікарню, де лиходій працює над смертельним вірусом. Він збирається його поширити, якщо його посадять у в’язницю. Агент 007, який вирішив одружитись з Трейсі, повинен завадити планам злочинця… ©Kino4ua Джеймс Бонд: На секретній службі її величності 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?