Kino4ua.com
R

НЕідеальний чоловік

Рік:
Ор. назва:
Ich bin dein Mensch
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марія Шрадер
Тривалість:
01:45:22
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
НЕідеальний чоловік – мелодраматична комедія з елементами фантастики, у центрі сюжету якої знаходиться Альма. Вона працює у Берлінському університеті і вже кілька років разом з командою однодумців проводить одне дослідження. Його результати фіксуються у доповіді, яку героїня має невдовзі опублікувати. Але для цього потрібна певна сума грошей, якої у вченої поки що немає. Шукаючи вирішення питання, вона погоджується взяти участь у одному експерименті, за що обіцяють виплатити гонорар. Суть у тому, що Альма повинна спілкуватись з Томом – людиноподібним роботом. Штучний інтелект, який у нього «вшитий», налаштований так, щоб відповідати усім вимогам і потребам героїні. Він має стати для неї ідеальним чоловіком, зробити її щасливою. Та чи дійсно андроїд, нехай і дуже схожий на живу людину, здатен на людські почуття? ©Kino4ua НЕідеальний чоловік 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?