Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Місячний гонщик

Рік:
Ор. назва:
Moonraker
Країна:
Велика Британія, Франція
Режисер:
Льюїс Гілберт
Тривалість:
02:06:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
007: Місячний гонщик – ще одна пригодницька історія про протистояння відомого суперагента і геніального лиходія. Цього разу загроза людству лине від чоловіка, який на перший погляд здається звичайним багатієм. Звати його Дракс, зовні він просто людина, але ніхто не знає, що відбувається у його голові. А там уже дозрів шалений план. Чоловік вирощує нову расу людей, та ще й робить це не на землі, а у космосі. Він збирається знищити тих, хто поки що живе на планеті, а потім заселити її суперлюдьми власного «виробництва». Завадити цьому божевільному плану збирається Джеймс Бонд, який не допустить, щоб людей вбив якийсь скажений мільйонер. Головний герой їде до Італії, де знаходиться лабораторія Дракса. Там лиходій виготовляє сильнодіючу отруту. Але це ще не все. Злочинець збирається летіти на свою орбітальну станцію, розміщену в космосі, щоб звідти скинути нищівні боліди на людей… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Місячний гонщик 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?