Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей

Рік:
Ор. назва:
For Your Eyes Only
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джон Глен
Тривалість:
02:07:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей – гостросюжетна стрічка, у якій головного героя чекає нова порція небезпечних випробувань і пригод. Починається історія з того, що британський корабель, на борту котрого знаходилось секретне обладнання, йде на дно після зіткнення зі старою міною поблизу Греції. Найбільше влада хвилюється за комп’ютер, у якому важливі дані. Якщо він потрапить до рук російських розвідників, постраждає весь світ. Тому британська сторона наймає аквалангіста, який має дістати техніку, але у нього нічого не виходить. А найстрашніше, що через деякий час після цього чоловіка разом з дружиною вбивають. Розвідники з різних країн наввипередки намагаються з’ясувати правду, і Джеймс Бонд також отримує таке завдання. Так він опиняється в Іспанії, де знайомиться з чарівною Міленою, донькою вбитого подружжя, яка жадає помсти… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?