Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Джеймс Бонд: Ліцензія на вбивство

Рік:
Ор. назва:
Licence to Kill
Країна:
Великобританія, Мексика, США
Режисер:
Джон Глен
Тривалість:
02:13:50
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
007: Ліцензія на вбивство – історія про те, що не варто ображати друзів Джеймса Бонда, бо тоді помсти не уникнути. Фелікс Лайтер був не лише колегою для Агента 007, а ще й близьким другом. І коли він одружився, Бонд був за нього щасливий. Та радість не тривала довго, оскільки невдовзі після весілля молоду дружину жорстоко вбили, а Лайтера кинули на розтерзання акулам. Але чоловік якимось дивом зміг вижити, тільки тепер він покалічений на все життя. Хто ж у цьому винен? Його ім’я відоме – Франц Санчес. Це впливовий наркобарон, який сидів за гратами, а потім втік. Коли про це дізнався Бонд, він просто оскаженів. Секретний агент одразу ж вирішив, що буде мститись, бо такого він не пробачає нікому. І ніхто й ніщо його спинити не зможе, навіть перспектива звільнення з секретної служби. І якщо спершу доведеться «подружитись» з ворогом, 007 це також зробить… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Ліцензія на вбивство 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?