Kino4ua.com
R

Легенда про Зеленого лицаря

Рік:
Ор. назва:
The Green Knight
Країна:
Ірландія, Канада, США, Великобританія
Режисер:
Девід Лоурі
Тривалість:
02:10:30
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Легенда про Зеленого лицаря – пригодницьке фентезі, дія якого починається одного різдвяного ранку. Саме тоді сер Гавейн прокинувся у поганому настрої, бо бачив погані сни. Але попереду був святковий бенкет у палаці короля Артура, його дядька. Юнак прибув туди, сподіваючись гарно провести час, та раптом свято перервалось. А все через Зеленого лицаря, який несподівано увірвався у будівлю. Прийшов він для того, або кинути королю виклик і призначити поєдинок з кимось із присутніх. Відчайдухом виявився Гавейн, якому король потім навіть віддав свого меча. А далі відбулось те, чого ніхто не очікував: лицар віддав головному герою власну сокиру і дозволив стати переможцем. Але сам він не загинув, а призначив Гавейну нову зустріч через 366 днів. Чи зможе юнак отримати перемогу над Зеленим лицерем і під час наступного двобою? ©Kino4ua Легенда про Зеленого лицаря 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?