Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Ніколи не говори ніколи

Рік:
Ор. назва:
Never Say Never Again
Країна:
Велика Британія, США, Німеччина
Режисер:
Ірвін Кершнер
Тривалість:
02:14:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Ніколи не кажи ніколи – детективна стрічка, у якій будуть і перестрілки, і погоні, і небезпечні пригоди, і красиві жінки. Тобто все те, без чого не може жити Джеймс Бонд. Суперагент, звісно, така ж людина, тому відпочинок йому теж потрібен, особливо після виконання чергового важкого завдання. От і відправився він на шикарний морський курорт, щоб відновити сили. Чоловік приємно проводив час, а от злочинці точно не відпочивали. Терористи зі СПЕКТРу задумали здійснити ряд терактів, якщо уряд не погодиться на їх умови. Спершу бандити викрали ядерні боєголовки, а потім почали вимагати за них викуп. Блофельд – лідер злочинної групи і ворог Бонда. Для агента 007 відпочинок закінчується, а починаються трудові будні, сповнені небезпек і шалених пригод. У його руках зброя, а поруч найгарніші дівчата – що ще потрібно для перемоги? ©Kino4ua Джеймс Бонд: Ніколи не говори ніколи 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Влад
    Влад
    13 лютого 2022 04:37
    + 0 -
    ДВОЕ ПЕНСIОНЕРIВ... ШОҢ I КIМ... ХУДОРЛЯВI КЛЮЧИЦI КIМ НЕ
    ЗБУДЖУЮТЬ!!!...