Kino4ua.com
HD 720p
R

Відьма із Блер 2: Книга тіней

Рік:
Ор. назва:
Book of Shadows: Blair Witch 2
Країна:
США
Режисер:
Джо Берлінгер
Тривалість:
01:30:23
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Книга тіней: Відьма з Блера 2 – жахастик з детективним сюжетом, у центрі якого знаходиться Джефф Паттерсон. Йому хочеться легких грошей, тому він починає шукати людей, яким цікава історія про відьму з Блер, аби влаштувати їм платну екскурсію по тим місцям, де вона «працювала». І четверо любителів гострих відчуттів знаходяться без особливих проблем. Отже, група молоді прибуває у той самий ліс, де знайшли колись плівки біля будинку Растіна Парра. Герої проводять там цілу ніч, але на ранок чомусь ніхто не може згадати, що ж відбувалось у темний період доби. Вони лише бачать повний гармидер довкола і помічають, що не всі їх відеокамери вціліли. Але декілька плівок все ж залишилось, і вони дали можливість молодим людям подивитись, що ж тут коїлось вночі. Але те, що вони побачили, не віщувало нічого хорошого. А невдовзі страшні спогади стали реальністю… ©Kino4ua Відьма із Блер 2: Книга тіней 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?