Kino4ua.com
R

Справжнє кохання

Рік:
Ор. назва:
True Romance
Країна:
США, Франція
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
01:59:42
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Справжнє кохання – це почуття, яке з’явилось у головних героїв після першої пристрасної ночі. От тільки назвати їх романтичними персонажами важко, бо дівчина працює повією, а її обранець – убивцею. Алабама і Кларенс зустрілись випадково, але після цього вже вирішили і не розлучатись. Пристрасть охопила обох, тому вони без роздумів побігли до РАЦСу, розписались і стали офіційно чоловіком і дружиною. Сумнівів у правильності вибору у них не було. Так два життя об’єдналось в одне, а значить, проблеми також стали спільними. І першим було питання з жорстоким поводженням сутенера, який у Алабами забирав зароблені нею гроші. Кларенс розібрався швидко – просто вбив негідника разом з його охоронцем. А заодно він ще й валізу з наркотиками прихопив. Їх герої почали продавати, коли поїхали у весільну подорож. Та не знали закохані, що за героїном полюють мафіозі… ©Kino4ua Справжнє кохання 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?