Kino4ua.com
PG

Нічні щоденники

Рік:
Ор. назва:
Nightbooks
Країна:
США
Режисер:
Девід Яровескі
Тривалість:
01:40:26
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Нічні щоденники – сімейне фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться юний Алекс Мошер. Хлопчик дуже любить страшні історії, тому багато таких він знає і частенько розповідає іншим. Та навіть у найсміливіших фантазіях він не міг уявити, що одного разу й сам стане учасником моторошної історії. Але стається так, що головний герой потрапляє у полон до справжньої відьми. Вона хоче, щоб хлопець щоночі вигадував для неї нову страшилку. А якщо історії не будуть її лякати, то вона Алекса просто знищить. Звісно, юнак хоче жити, тому доводиться йому напружувати пам'ять і згадувати усі історії, які він знає. Але з часом його запас закінчиться, і що ж він тоді робитиме? Отже, потрібно встигнути придумати спосіб, як вибратись з цього полону, поки у нього ще не вичерпався запас оповідок. Та відьму не так просто перехитрити навіть такому фантазеру… ©Kino4ua Нічні щоденники 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?