Kino4ua.com
PG-13

Чоловічі сльози

Рік:
Ор. назва:
Cry Macho
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
01:44:26
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Чоловічі сльози – вестерн з драматичним сюжетом, дія якого відбувається у 1975-му році. У центрі сюжету знаходиться ветеран Майк Майло, який колись був чемпіоном родео. Його сімейне життя було нелегким, але воно залишилось у минулому. Тепер у його житті є лише коні і догляд за ними. Суворий чоловік займається важкою роботою, але одного дня у його буденність вривається дещо нове. Колишній бос звертається до нього по допомогу. Він хоче, щоб Майк перевіз його 13-річного сина (хлопця з проблемами) з Мексики у Техас. Завдання непросте, оскільки головному герою доведеться зіткнутись і з прикордонниками, і зі скаженою мамою хлопця, і навіть з головорізами, яких вона відправить за ними слідом. Вантажівка стає тимчасовим домом для Майка і підлітка. На ній вони їдуть з одного міста в інше, поступово відкриваючи один одному душу… ©Kino4ua Чоловічі сльози 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?