Kino4ua.com
R

Злодюжки всього світу

Рік:
Ор. назва:
Shoplifters of the World
Країна:
США
Режисер:
Стівен Кіжак
Тривалість:
01:30:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Злодюжки всього світу – комедійно-драматична кінострічка, сюжет якої засновано на реальних подіях. Відбувається усе у Денвері в 1987-му році. У центрі сюжету знаходиться компанія друзів, які люблять збиратись разом з приводу чи без. А ще вони прихильники творчості гурту The Smiths, і коли стає відомо, що цей британський колектив розпався, герої дуже засмучуються. Але впадати в депресію з цього приводу їм не хочеться, тому вони вирішують влаштувати божевільну вечірку на честь своїх кумирів. Та поки одні веселяться, дехто просто сходить з розуму. Бо як інакше можна пояснити те, що молодий чоловік бере зброю, йде на місцеву радіостанцію і захоплює там людей у заручники?! І це не просто якийсь психопат, а фанат того самого гурту. Але що ж він хоче від працівників радіостанції? І як будуть поводитись заручники у такій неординарній ситуації? ©Kino4ua Злодюжки всього світу 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?