Kino4ua.com
PG

Акулопес (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sharkdog
Країна:
США, Сінгапур
Режисер:
Джасінт Тан
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Пригода цього дивного головного героя здадуться багатьом глядачам трохи божевільними, проте в цьому і є сіль всього, що відбувається - напівакула і напівсобака! Ось такий цікавий центральний персонаж. Акулопёс - дійсно унікальний герой, яких ніколи ще не створювали автори мультсеріалів. Був кітопес, але його існування куди більш реально, ніж симбіозу пса і акули. Також варто в цьому оповіданні згадати про Макса, кращого друга акулопеса, який завжди поруч і любить свого приятеля таким, яким він є насправді - такий неоднозначний, дивний і ні на кого не схожий! ©Kino4ua Акулопес (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?