Kino4ua.com
R

Кентавросвіт (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Centaurworld
Країна:
США
Режисер:
Меган Ніколь Донг
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Бойова конячка не може без своєї вершниці. Вона прагне возз'єднатися з близькою їй людиною. Звичайно ж, шлях до кінцевої мети буде вкрай непростим. Головній героїні доведеться подолати безліч перешкод і складнощів. Їй належить зіткнутися з по-справжньому химерним і незвичайним світом, який наповнений такими ж дивовижними і вражаючими істотами, як і вона сама. Хто знає, чим для неї обернеться чергове зіткнення з місцевими мешканцями. Магія, співаючі кентаври, інші несподівані зіткнення з цікавими особистостями - все це чекає нас в настільки чудовій пригоді! ©Kino4ua Кентавросвіт (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?