Kino4ua.com
DVDRip
PG-13

Життя після людей (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Life After People
Країна:
США
Режисер:
Frank Kosa, Колін Кемпбелл, Laura Verklan
Актори:
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Мега | Двоголосий закадровий - 1 сезон, ТВі | Двоголосий закадровий - 2 сезон
Науково-популярні фільми стають сьогодні все більш актуальними. Кіноманам цікаво все, що стосується майбутнього, трактують з точки зору уявлень вчених умів людства. Професіонали будуть ділитися своїми думками про те, що загрожує нашій планеті після того, як людський ресурс зникне. Досить нетривіальна тема для обговорень представляє інтерес для всіх, хто бажає зазирнути в майбутнє. Рослинний і тваринний світ, залишена людиною спадщина - все це буде продовжувати існування навіть після смерті людських особин. Такої точки зору дотримується більшість вчених. Інша частина професіоналів впевнена в тому, що подібна модель не має шансу на існування.
Тварини і рослини, по другою гіпотезою, поряд з пам'ятниками архітектури і артефактами не зможуть протриматися на Землі тривалий час після того, як її населення швидко покине рідні простори. Причиною є раптова зупинка догляду і турботи. Саме людина здатна продовжити існування всіх інших живих організмів або створеним ним же предметів і механізмів. Контроль, управління та догляд - ось основа, яка апріорі передбачає людське втручання. Всі ці судження вчених підкріплюються фактичною інформацією з ілюстраціями ймовірних наслідків зникнення наших біотипів з поверхні Землі.
До складу групи, яка проводить дані дослідження і висуває різного роду гіпотези входять не тільки вчені, а й медики, мікробіологи, інженери, музиканти, вчителі, будівельники та інші професіонали. Всі ці люди підкріплюють свої висновки найціннішими даними і реальною інформацією, зібраною в результаті багаторічних досліджень і аналізу.
Нам належить відправитися в науковий світ, повний даних про те, яким може стати наш світ майбутнього. Моделі відрізняються один від одного, але це не означає, що серед них немає тієї, яка буде реалізована в прийдешньому. Кінопроект змушує задуматися про ту спадщину, яку ми залишаємо після життя на цій планеті. Ймовірно, глядачі забажають багато чого змінити у своєму житті. На цій та націлений даний кінопроект. Кіномани зможуть провести паралель з тим, про що розповідається у фільмі і реальністю дня поточного. Наскільки вірно ми ведемо себе по відношенню до рослинного і тваринного світу? Чи готові не просто користуватися дарами природи, а бачити в них користь і справжню радість буття? ©Kino4ua Життя після людей (1, 2 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?