Kino4ua.com
HD 720p

Випробування невинуватістю (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ordeal by Innocence
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Сандра Голдбахер
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Головні герої цього серіалу переживають страшну трагедію. Їх сім'я була колись благополучною та щасливою. Однак два роки тому Джек Аргайл опинився під слідством за підозрою у вбивстві. Детективи вважали, що той убив прийомну матір. Чоловік же запевняв, що не скоював такого жахливого вчинку. Він готовий довести свою невинність, але суд вже засудив персонажа на тюремне ув'язнення. Незабаром Джек загинув. Сім'я Аргайл змирилася з трагедією. Однак незабаром на порозі їх будинку з'являється чоловік, який теж вважає, що Джек не є вбивцею. У родині головних героїв все знову перевертається догори дном. ©Kino4ua Випробування невинуватістю (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?