Kino4ua.com
HD 720p
R

Магнум, приватний детектив (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Magnum P.I.
Країна:
США
Режисер:
Ерік Ґуґенгайм, Пітер М. Ленков
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Сюжет серіалу відправляє глядачів на Гаваї, де сонячно, тепло, але не так безпечно, як хотілося б. Злочини трапляються навіть в таких райських куточках, тому тут знаходиться місце для видатного детектива Томаса Магнума, який веде розслідування різної складності. Не так давно Томас повернувся після тривалої поїздки в Афганістан. Він влаштувався детективом. Разом з колегами Теодором Кельвіном і Орвіллом Райтом Магнум належить працювати над розкриттям злочинів на сонячному американському острові. Однак крім роботи головного персонажу належить вирішити питання з людьми з минулого. ©Kino4ua Магнум, приватний детектив (1, 2, 3, 4 сезон) 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?