Kino4ua.com
R

Разом

Рік:
Ор. назва:
Together
Країна:
Великобританія
Режисер:
Стівен Далдрі, Justin Martin
Тривалість:
01:31:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Разом проводити кожен день, не маючи можливості кудись вийти, зможе не кожна пара. Коли почалась пандемія, керівництво кожної країни змушене було вживати суворих заходів. Так почався карантин, який закрив людей у їхніх домівках. Головні герої вже багато років одружені, і їх стосунки встигли змінитись. Якщо колись вони палко один одного кохали, то тепер невідомо, які почуття їх поєднують. У них є син Артур, якому десять років, і він, схоже, єдине, що у подружжя лишилось спільного. Але раніше вони щодня ходили на роботу, тому разом проводити вдома не так вже й багато часу. Але після оголошення локдауну ситуація змінилась. Цілодобова присутність партнера дратує і гніває. Схоже, це потрібно закінчувати. Але… Думаючи про розлучення, головні герої раптом змінюють гнів на милість. Невже у них ще є шанс врятувати свою родину? ©Kino4ua Разом 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?