Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Артур і війна двох світів

Рік:
Ор. назва:
Arthur 3: la guerre des deux mondes
Країна:
Франція
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
01:41:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Артур і війна двох світів – заключна частина стрічки про Артура, мініпутів і їх головного ворога Жахливого У. Пригоди хлопчика, який потрапив у незвичний крихітний світ продовжуються, і тепер його чекають ще важчі випробування. Вурдалак задумав новий план, для реалізації якого він пішов на хитрість. Так він і опинився у новому для себе світі, над яким збирається захопити владу. Але Артур і його друзі не можуть цього допустити, тому вони спробують зробити хоч щось, або його зупинити. Водночас хлопчику потрібно буде боротись ще й з Жахливим У. Дуже багато різних задач стоїть перед юним героєм. Але найголовніше для нього – кохання принцеси Селенії, заради якої він готовий на будь-які подвиги. І де б не знаходився Артур – у світі мініпутів чи серед людей, він готовий вступати в бій з ким завгодно, якщо того потребуватиме ситуація. ©Kino4ua Артур і війна двох світів 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?