Kino4ua.com
R

Нова Гра! (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
New game!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йошіюкі Фуджівара
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова UFDUB | Багатоголосий закадровий
Часом життя підносить сюрпризи. Ось живеш ти, як всі навколо. Однак хто б міг подумати, що твої захоплення не будуть визнаватися в суспільстві корисними! Дуже і дуже сумно, адже грати в комп'ютерні ігри - це доля типових геймерів, про яких в інтернеті складають легенди. В основному розповідають про те, що у цього контингенту людей абсолютно все погано з особистим життям, що подібні люди кожен день проводять за монітором, дивлячись в цей прямокутник, де миготять дивні кадри. Однак вилікуватися і стати нормальною людиною після декількох годин захоплюючого геймплея вже не вдасться. Головна героїня цього аніме - мила дівчина на ім'я Сузуказе Аоба. Вона захоплюється Геймінгом з дитинства. Дівчина весь час чекала дорослішання, щоб, разом з надходженням в старшу школу, почати свою кар'єру ігроробів. Вона не просто хоче грати в ігри, вона мріє їх розробляти і випускати! Ось таке прагнення призводить Сузуказе в одну з компаній, що займаються розробкою ігор. Там дівчина проявить свої таланти, якщо такі є. Хто б міг подумати, що головна героїня виявиться настільки серйозною геймеркою, що їй під силу буде навіть кібернетичний шедевр! ©Kino4ua Нова Гра! (1 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?