Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мадагаскар

Рік:
Ор. назва:
Madagascar
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Саллі Томсон
Тривалість:
00:59:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Мега
Відомий телеведучий, письменник, вчений-натураліст - сер Девід Аттенборо, створив не один десяток унікальних документальних фільмів про природу самих екзотичних, віддалених від цивілізації місць. На цей раз шановний мандрівник і всесвітньо визнаний біолог відправляється на дивовижний, яскравий острів Мадагаскар.

Точніше це група островів, яка знаходиться на значній відстані від Африки та інших континентів, тому цей край почали досліджувати відносно недавно. Те, що довгий час на нього не ступала нога людини, звичайно ж, відбилося на тваринний і рослинний світ цього унікального місця.

Тут досі збереглися рідкісні види, які можна зустріти виключно на Мадагаскарі. Ведучий познайомить глядача з місцевими тваринами і дивовижною природою цього первозданного, сонячного кутка держави посеред індійського океану. Останнім часом тут активно почав розвиватися туризм, що, на жаль, йде не на користь місцевій флорі і фауні. ©Kino4ua Мадагаскар 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?