Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Невідома Південна Америка

Рік:
Ор. назва:
Wild South America
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Карен Басс
Актори:
Тривалість:
00:48:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Мега
Документальний шестисерійний телевізійний фільм, присвячений дивовижному материку, що носить назву Південна Америка. Південна Америка має велику протяжність з півночі на південь, американський континент об'єднує в собі велику кількість кліматичних поясів: субекваторіальний, екваторіальний, тропічний, субтропічний і помірний. Крім того, по західній частині материка тягнеться найдовша в усьому світі гірська система Анди, знаменита великою кількістю діючих вулканів. Не варто забувати і про найбільший за своєю площею басейн річки Амазонка, який є місцем проживання величезної кількості представників екзотичної флори і фауни, які ніде більше не зустрічаються. У цьому ж місці розкинувся найбільший в світі тропічний ліс, який вражає уяву безліччю видів рослин, наприклад, пальм там налічується понад 800 різновидів. Справжнім контрастом життям у джунглях Амазонії виступає пустеля Атакама, яка вважається найбільш посушливою пустелею Землі. Неймовірним здається той факт, що опади в деяких ділянках даної пустельній місцевості випадають лише раз в кілька десятків років. Не менш цікавими регіонами є також численні рівнини і плоскогір'я, що додають в багатий природний світ Південної Америки власні унікальні екземпляри тварин і рослин. ©Kino4ua Невідома Південна Америка 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?