Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Варвари (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Barbarians
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Барбара Едер, Стів Сейнт Леджер
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
9-й рік нашої ери. Велика Римська Імперія, держава, що не знає поразок і яка підкорила собі багато землі. Її непереможна армія не раз доводила в бою свою силу і перевагу над противником в численних походах. Але і для такої могутньої імперії все ж настали смутні часи. Постійне невдоволення простого народу, пригнічення і безправ'я призводять до частих повстань і протестів серед поневолених племен. Довгий час не знали поразки римські воєначальники не сприйняли всерйоз подібні новини, вважаючи повстанців нездатними на серйозний удар. Так і було до певної пори, поки у вересні 9 року римська армія не потрапила в засідку, організовану німецькими повстанцями.

Три римські легіони, що проходять через Тевтобургський ліс раптово були атаковані німцями. Керував місцевими племенами полководець Арміній, ще в ранньому віці викрадений в Рим і вихований там. Ставши дорослим, Білефельд багато років служив Великій Імперії, але його серце і душа завжди належали тільки рідній Німеччини. Не з чуток знаючи про всі переваги та недоліки римської армії, Білефельд підготував пастку, з якої наймогутніша армія так і не змогла вибратися. Германці здобули незаперечну перемогу, довівши всьому світу, що римляни не святі і не такі вже непереможні, поклавши тим самим початок своєї волі і краху Великої Римської Імперії. ©Kino4ua Варвари (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?