Kino4ua.com
HD 720p
R

Злочинець: Іспанія (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Criminal: Spain
Країна:
Іспанія
Режисер:
Джим Філд Сміт, Джордж Кей
Тривалість:
00:45:07
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Коли детективи починають проводити допит у підозрюваних злочинців, вони починають використовувати в питаннях психологічні прийоми. Бувають і такі випадки, що їм складно розколоти підозрюваного злочинця, щоб не тільки його змусити говорити, але також і зізнатися в своєму порушенні закону. За всім процесом допиту уважно спостерігають і фахівці, які спостерігають за хвилюваннями підозрюваного, а також на жести, якщо він бреше.

Детективи піддаються хитрощам, вони роблять вигляд, що починають грати в ігри підозрюваного, який сидить по іншу сторону столу. Є й такі злочинці, які навідріз не хочуть розмовляти, вони весь час мовчать. А бувають такі, які тільки і базікають, для того, щоб заплутати детективів. Одна дама з самого початку говорила про щиру любов, але потім вона почала розповідати про свою собаку, яка припадає участь в чемпіонських виставках. Детективи в цей час говорили про різні дрібниці, і абсолютно не говорили про злочин. Ізабелль намагалася будь-якими способами забалакати детективів. Жінка думала, що таким чином вони забудуть про її брата, і допит буде припинений, після того як вони зрозуміють, що вона нічого не знає. Ізабелль постійно говорила про те, що її брат поїхав, а куди, не сказав. ©Kino4ua Злочинець: Іспанія (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?