Kino4ua.com
HD 720p
R

Дика республіка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wild Republic
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Маркус Голлер, Леннарт Рафф
Тривалість:
00:51:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Напружені відносини між молодим поколінням та державою здаються по-справжньому тривожними, адже, здається, назріває повномасштабний конфлікт. Головні дійові особи цієї історії не довіряють своєму уряду. Вони готові вдатися до рішучих заходів, щоб змінити зовнішній вигляд світу. Діючі персонажі мають намір зробити все можливе, щоб ізолюватися від впливу вищих державних інстанцій. Вони йдуть із товариства і оселяються високо в Альпах. Тут у таємничій печері герої організують власне суспільство зі своїми правилами та законами. Воно починає повноцінно функціонувати, тим самим залучаючи нових і нових послідовників. ©Kino4ua Дика республіка (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?