Kino4ua.com
HD 720p
R

Сини Сема: Падіння в темряву (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Sons of Sam: A Descent into Darkness
Країна:
США
Режисер:
Джошуа Земан
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Документальний серіал «Сини Сема. Падіння у темряву» розповідає про гучну кримінальну справу, яка шокувала американську громадськість наприкінці 1970-х років, коли в Нью-Йорку орудував серійний вбивця, на рахунку якого вважалося шість убитих людей. Коли поліція затримала підозрюваного Девіда Берковиця, якого суд визнав винним і справу закрили, жителі Нью-Йорка зітхнули з полегшенням. Проте журналіст Морі Террі присвятив своєму розслідуванню десятиліття, оскільки був упевнений, що Берковіц діяв не один, а за всіма вбивствами стоїть величезна мережа сатанинської секти. ©Kino4ua Сини Сема: Падіння в темряву (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?