Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доміна (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Domina
Країна:
Італія
Режисер:
Девід Еванс, Клер Маккарті, якоже Гарднер-Патерсон
Тривалість:
1 серія: 49 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історичний міні-серіал «Доміна» переносить глядача до Стародавнього Риму. Події серіалу розгортаються наприкінці I століття до нашої ери, коли зароджувалася могутня Римська Імперія під керівництвом Октавінана Августа, і розповідають шлях становлення його дружини Лівії Друзилли з юної нетямущої дівчини в першу імператрицю Риму, чий статус і вплив у політиці держави. Таємниці, чутки, інтриги та змови при дворі, спрага влади та багатства штовхає людей на зраду. У державі триває серйозна боротьба за владу, і Лівії доводиться вступити в небезпечну гру. ©Kino4ua Доміна (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?