Kino4ua.com
HD 720p
R

Підземна залізниця (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Underground Railroad
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Баррі Дженкінс
Тривалість:
01:08:35
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Кора - чорношкіра рабиня, яка більшу частину свого життя провела у Вірджинії на одній із місцевих плантацій. Для виживання їй доводилося працювати щодня, проте нелюдська жорстокість господарів змушувала дівчину думати про те, що незабаром вона має круто змінити своє життя. Правда, Кора не усвідомлювала, що вона самотня у своєму прагненні, адже, як тільки дівчина піде на рішучі дії, близькі друзі зрадять її. Їй все ж таки вдається залишити злощасну плантацію разом з єдиною людиною, хто довірився їй - новим прибулим на ім'я Цезар. Від цієї людини жінка дізнається про загадкову підземну залізницю, яка нібито веде до порятунку. Жінка прямує до волі, проте на її п'яти вже настає жорстокий мисливець за рабами, що не звик відпускати своїх жертв. Він готовий зробити все, щоб наздогнати жінку та її компаньйона і повернути назад на плантації. ©Kino4ua Підземна залізниця (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?