Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гудіні

Рік:
Ор. назва:
Houdini
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Улі Едель
Тривалість:
01:24:08 + 01:07:53
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
З чого починається історія будь-якої великої особистості? З безглуздих моментів у дитинстві, з образ на життя та чарів з нею. Успішне майбутнє формується поступово, з огляду на досвід. Люди, які стали відомими всьому світу, починають свій творчий шлях з бідних сімей, злиднів, з нужди. Саме суворі умови гартують характер майбутніх світових зірок. Гаррі Гудіні не став винятком із цього правила. Його сім'я не була багатою, але в будинку він відчував себе коханим. Мати і батько змогли дати синові лише гарне ставлення до людей та любов до розваг. Гаррі зумів знайти своє покликання у творчому середовищі. До слави він піднімався повільно, але рухався впевненими кроками, оскільки звик долати труднощі, миритися з несправедливими уроками долі.
У серіалі докладно описані всі етапи життя Гудіні. Він є особистістю, цікавою представникам багатьох поколінь і народів. З цієї причини кінопроект сподобається як жінкам, так і чоловікам, цікаво буде подивитися дорослим і малюкам. Яскраві фокуси та їх таємниці - ось що ми побачимо в кінострічці, крім самого життя ілюзіоніста. Як Гудіні захопився цією справою? Хто підтримував його на шляху до мрії? Відповіді на всі загадки великого фокусника є у картині.
Мало кому відомо, що Гаррі Гудіні не є справжнім ім'ям фокусника. Ерік колись давно взяв собі цей гарний псевдонім. Він з головою поринув у світ ілюзії та фокусів, вперше побачивши виставу в Америці. З того моменту хлопчик твердо вирішив, що стане найкращим фокусником планети. Його талант намагалися розгадати багато вчених, йому сліпо вірили глядачі, йому асистувала дружина. Гаррі завжди умів дивувати. Епатування публіки стало невід'ємною частиною його розкішних енергетичних виступів.
Ім'я ілюзіоніста вписано у всесвітню історію. І до того, щоб воно там з'явилося і назавжди залишилося, Гаррі доклав неймовірних зусиль. Він зумів довести всьому світу, що обставини нашої появи на світ і зв'язок із родичами не здатні вирішити за нашу долю. Людина самостійно може обирати свій шлях, улюблену справу, роботу та коло спілкування. Саме це якось і зробив Гудіні. Він просто став жити так, як підказувало йому серце, поступово збираючи навколо своєї персони найвірніших і відданих його справі друзів. І з цієї трохи божевільної ідеї вийшов такий приголомшливий результат. Беріть приклад із великого ілюзіоніста. ©Kino4ua Гудіні 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?