Kino4ua.com
HD 720p
R

Берег москітів (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Mosquito Coast
Країна:
США
Режисер:
Том Бісселл, Ніл Кросс
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Сюжет серіалу «Берег москітів» заснований на однойменному бестселлері «Нью-Йорк Таймс» та розповідає про сім'ю винахідника та ідеаліста Алла Фокса. Зі своєю коханою дружиною Марго Алл разом ще зі шкільної пори. Разом вони створили сім'ю та народили двох прекрасних дітей, дочку Діну та сина Чарлі. Але одного дня життя сімейства Фокс порушує вторгнення людей, які переслідують Алла. Марго без слів розуміє, що ситуація загострюється і беззаперечно слідує вказівкам чоловіка збирати речі у той час, як діти зовсім не розуміють, що відбувається. Сім'я залишає США і вирушає до Латинської Америки. Діна збиралася вирушити вчитися до коледжу, але тепер її плани порушені через темне минуле батько… ©Kino4ua Берег москітів (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?