Kino4ua.com
R

Кагуя хоче, щоб їй зізналися: Війна любові та розуму геніїв

Рік:
Ор. назва:
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Омата Шінічі
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
У центрі уваги сюжету опиняється Міюкі Широгані. Цей хлопчина – справжній геній. Головний герой найкраще навчається і навіть очолює студентську раду в академії Шучин. До того ж у нього чудова помічниця, яка обіймає посаду віце-президента Кагуя Шиномія. Ця дівчина з багатої сім'ї, яка має великий вплив. Багато учнів упевнені, що між персонажами крутиться справжній роман. Якщо подивитися на Кагуя та Міюкі, то справді можна подумати, що вони – ідеальна пара! Щоправда, головні герої навіть не думають про те, щоби зустрічатися. Іноді вони навіть не дуже один одного люблять, хоча все ж таки всередині себе розуміють, що відчувають деяку симпатію один до одного. Гордість і впевненість у своїй перевазі не дозволяє нікому з персонажів освідчитися в коханні – ті просто вважають це ознакою слабохарактерності! До того ж, щоб якнайпривабливіше виглядати в очах один одного, герої намагаються виконувати обов'язки на відмінно і не вдарити в око обличчям перед об'єктом своєї уваги. Кагуя і Міюкі робитимуть все, щоб досягти зі сторони свого шанувальника визнання, але поки що обидва гідно тримаються! Чим це все скінчиться? Хто його знає! ©Kino4ua Кагуя хоче, щоб їй зізналися: Війна любові та розуму геніїв 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?