Kino4ua.com
R

Замучений

Рік:
Ор. назва:
The Tortured
Країна:
США, Канада
Режисер:
Роберт Ліберман
Тривалість:
01:22:10
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Замучений – історія про те, на що здатні звичайні люди, які втратили найдорожче, що у них було. Крейг і Еліс були щасливим подружжям. Вони разом виховували дитину, займались своїми справами, навіть не задумуючись, що одного дня все може кардинально змінитись. Біда прийшла несподівано і в образі злочинця, який викрав дитину, а потім її вбив. Чоловік і дружина втратили сенс життя, коли це сталось. Вони не розуміли, як це пережити. А єдине, чого їм хотілось, це розправитись з маніяком, який забрав у них сина. І вони його знайшли. А потім привезли у свій дім, який більше не можна було назвати будинком для життя, оскільки він став в’язницею для викрадача. Тут його чекає жорстока розплата за злочин. І подружжя ще навіть саме не знає, на що воно здатне у цьому прагненні поквитатись. Але страждати жертва повинна довго, важко і страшно… ©Kino4ua Замучений 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?