Kino4ua.com
R

Острів кошмарів

Рік:
Ор. назва:
Death of Me
Країна:
США, Таїланд
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:34:00
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Острів кошмарів – детективний жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться подружня пара. Крістін та Нейл приїхали на один з екзотичних островів, щоб побачити інше життя, набратись емоцій і вражень. Тільки вони і подумати не могли, що тут їх чекають такі випробування, яких і в страшному сні не побачиш. Все ніби йшло добре, але в останній день, коли їм потрібно було вже збиратись, щоб летіти додому, почались «пригоди». Спершу герої прокинулись у кімнаті, де все було перевернуло догори дригом, самі вони були брудні, а згадати, що відбулось, не вдавалось. Потім вони запізнювались на свій паром, а тоді ще й з’ясувалось, що їх документи десь зникли. Та навіть не це було найголовнішим. Коли пара захотіла дізнатись, що було напередодні, довелось увімкнути відеозапис, де все було зафіксовано. Наприклад, як Нейл своїми ж руками душить кохану, а потім закопує її тіло… ©Kino4ua Острів кошмарів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?