Kino4ua.com
R

Остання межа

Рік:
Ор. назва:
The Last Full Measure
Країна:
США
Режисер:
Тодд Робінсон
Тривалість:
01:56:15
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Остання межа – військова драма, заснована на реальних подіях. Хоч В’єтнамська війна давно закінчилась, чимало людей ще пам’ятає ті жахіття, які вона принесла, а загиблих солдат згадують їх бойові товариші, які ще живуть. Скотт Хаффман працює у міністерстві оборони США. Він прагне кар’єрного зростання, і для цього береться за справу солдата Вільяма Пітсенбаргера, який у 1966-му році врятував багатьох людей, але власне життя втратив. То був справжній подвиг, який чомусь не був визнаний і відмічений винагородою. Про таку несправедливість головний герой дізнається в процесі розслідування, але це ще не все. Також Скотту стає відомо, що вище керівництво організувало змову, щоб приховати серйозну помилку, допущену кимось з військового начальства. І ця правда може стати загрозою для кар’єри Хаффмана, яку він так старанно вибудовує… ©Kino4ua Остання межа 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?