Kino4ua.com
R

Не відпускай мене

Рік:
Ор. назва:
Never Let Me Go
Країна:
Великобританія
Режисер:
Марк Романек
Тривалість:
01:43:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Не відпускай мене – фантастична мелодрама, у якій розповідається про трьох друзів Томмі, Кеті і Рут. Вони все життя живуть у закритій школі-інтернаті, яка практично ізольована від світу, і для них там створені ідеальні умови. З дитинства герої звикли, що вони завжди разом, у них багато спільного, а особливо спогадів. Хоча іншого у них і бути не може, бо вони й не бачили нічого, окрім свого навчального закладу і один одного. Але герої виросли, і далі вони вже не могли залишатись в інтернаті. Тільки перед виходом у великий і незнайомий світ наставники вирішили розповісти своїм підопічним правду про їх призначення у цьому житті. І така правда, наче грім серед ясного неба, ошелешує молодих людей. Тільки як їм тепер з нею жити? Скільки часу у кожного з них є, щоб відчути все те, чого їм давно хочеться? І яка доля спіткає цих двох прекрасних дівчат і хлопця? ©Kino4ua Не відпускай мене 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?