Kino4ua.com
G

2001: Космічна Одіссея

Рік:
Ор. назва:
2001: A Space Odyssey
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
02:29:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
2001: Космічна Одіссея – пригодницька фантастика, яка вийшла на екрани багато років тому, але і сьогодні прихильникам жанру буде цікаво її переглядати. Історія, розказана у сюжеті, починається з прадавніх часів, коли на планеті ще не було людей, але вже існували мавпи. Коли в їх лапах опинився інопланетний моноліт, почались стрімкі зміни. Тварини навчились користуватись палкою і каменем, а потім процес розвитку зробив з них людей. Ще один артефакт людство знайшло на Місяці, але це було вже у 20-му столітті. А третій камінь, в існуванні якого астронавти впевнені, знаходиться, можливо, на планеті з назвою Юпітер. Саме туди і відправляється екіпаж вчених і астронавтів, які знаходяться на борту зорельоту «Діскавері». А поки люди знаходяться в стані анабіозу під час тривалого перельоту, керує процесом бортовий комп’ютер… ©Kino4ua 2001: Космічна Одіссея 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?