Kino4ua.com
R

Війна Чарлі Вілсона

Рік:
Ор. назва:
Charlie Wilson's War
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Майк Ніколс
Тривалість:
01:42:15
Переклад:
Українська мова AdiozProduction | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Війна Чарлі Вілсона – біографічна кінострічка, у якій розповідається про американського конгресмена, чиє життя могло б скластись інакше, якби не шкідливі звички і прагнення когось обдурити, щоб заробити гроші. Найбільше у житті Вілсон любить алкоголь і гарних дівчат. Саме тому він завжди в оточенні красунь, але навіть у ті моменти, коли він сидить у джакузі з ними, Чарлі дивиться новини, які стосуються подій в Афганістані. Головний герой серед людей відомий тим, що має багато корисних зв’язків і вміє знаходити спільну мову з будь-якою людиною. Коли він дізнається про табір біженців, то так переймається цим, що вирішує особисто взятись за справу. Чоловік починає фінансувати повстанців, але він і не підозрює, якими будуть наслідки такої його діяльності. Події починають розвиватись несподіваним для Вілсона чином… ©Kino4ua Війна Чарлі Вілсона 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?