Kino4ua.com
R

Після падіння

Рік:
Ор. назва:
After We Fell
Країна:
США, Болгарія
Режисер:
Кастиль Лендон
Тривалість:
01:38:24
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Після падіння – третя частина стрічки про непрості стосунки молодої пари. Тесса і Хардін вже встигли пережити кілька критичних моментів, але їм вдалось подолати труднощі і залишитись разом. І от вони вже живуть в одній квартирі, насолоджуються своїм коханням і продовжують спілкуватись з родичами. Правда, зі своїм батьком Тесса не бачилась і не розмовляла дуже давно. І вона точно не очікувала зустріти його…біля смітника. Вигляд у нього був далеко не найкращий, але пройти мимо рідної людини героїня не могла. І хоч Хардін не надто зрадів тому, що вона привела батька у їх квартиру, але і виганяти його не став. Та й не це стало найбільшою проблемою для пари. Коли Тесса отримала пропозицію працювати у видавництві, це було втіленням її мрії. Але знаходиться воно не в Лондоні, куди вони з Хардіном збирались переїхати після завершення його навчання. Чи зможуть закохані знайти вихід з цієї ситуації? ©Kino4ua Після падіння 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?