Kino4ua.com
R

Байки зі склепу: Лицар демонів

Рік:
Ор. назва:
Tales from the Crypt: Demon Knight
Країна:
США
Режисер:
Ернест Р. Дікерсон
Тривалість:
01:32:09
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Байки зі склепу: Лицар демонів – жахастик з елементами фентезі, у якому йдеться про двох персонажів, яких важко назвати людьми, оскільки живуть на планеті вони вже не першу сотню років. І одного разу вони прибувають у маленьке містечко, де мешкають звичайні люди. Один з них є справжнім повелителем демонів, і він здатен «плодити» нових істот, які будуть подібними до нього, використовуючи власну кров. А от другий веде з ним постійну війну, намагаючись знищити з допомогою іншої крові – розбійника, якого розіп’яли на хресті поруч з Ісусом. А знаходиться ця «рідина» у сьомому ключі, який потрібен Нечистому, щоб захопити владу над світом. Протистояння між цими двома істотами продовжується, але тепер його учасниками стануть ще й випадкові люди, які просто не розуміють, як сильно пошкодують потім про те, що вплутались у цю історію. ©Kino4ua Байки зі склепу: Лицар демонів 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?