Kino4ua.com
PG-13

Діана

Рік:
Ор. назва:
Diana
Країна:
Великобританія, Франція, Швеція, Бельгія
Режисер:
Олівер Хіршбігель
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Діана – біографічна стрічка, яка розповідає про «королеву людських сердець» у розрізі того, що вона також була просто жінкою, їй хотілось кохання, взаємних почуттів, яких законний чоловік дати не міг. За життя Діана стала не просто дружиною принца і частиною королівської родини, а людиною, якою захоплювались мільйони простих людей по всьому світу. У неї було велике і дуже добре серце, її поважали і любили багаті і бідні. Але люди бачили гарну картинку і думали, що життя принцеси таке ж ідеальне, що у неї не може бути проблем, труднощів. Та насправді Діана страждала від того, що Чарльз не був вірним їй, що вона не могла почуватись затишно і безпечно, а її кожен день був розписаний по секундах. Та надія на особисте щастя з’явилась, коли вона познайомилась з кардіохірургом Хаснатом Ханом, якому було 36 років. Він і став її коханням… ©Kino4ua Діана 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    15 листопада 2021 22:30
    + 0 -
    Головна акторка взагалі не схожа на принцесу Діану. Справжня Діана була неймовірно вродливою жінкою, вона мала ангельську вроду.