Kino4ua.com
R

Загадкове вбивство в Манхеттені

Рік:
Ор. назва:
Manhattan Murder Mystery
Країна:
США
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:47:05
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Загадкове вбивство в Манхеттені – комедійний детективчик від Вуді Аллена, який не лише в режисерському кріслі посидів, але й роль зіграв. У центрі сюжету подружня пара – Керол і Ларрі. Живуть герої у Нью-Йорку і нічим не виділяються на фоні інших людей. Їх життя проходить розмірено і спокійно, але все змінюється, коли помирає дружина їх сусіда. Подія сумна, але це колись станеться з кожним, тому нічого дивного в ній немає. А от поведінка вдівця дивує Керол. Героїня звертає увагу, що чоловік якось не дуже й сумує за своєю коханою. Їй це видається доволі підозрілим, тому вона починає розслідування. Хоч героїня такого раніше і не робила, але поступово вона наближається до розгадки таємниці. Але у той самий момент, коли Керол вже починає думати, що ось-ось знайдеться відповідь на запитання, яке її так хвилює, у вікні автобуса, який проїжджає мимо, вона бачить знайоме жіноче обличчя… ©Kino4ua Загадкове вбивство в Манхеттені 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?