Kino4ua.com
R

Парот (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Parot
Країна:
Іспанія
Режисер:
Рафаель Монтесінос, Густаво Рон
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
У 2013 році на території казкової європейської країни Іспанії відбувалися запаморочливі події, пов'язані зі скасуванням Докторини Парот. Ця програма колись була сформована для того, щоб убезпечити місцевих корінних жителів від численних представників кримінального світу, які останнім часом практично не давали спокійно жити людям. Після ліквідації державного проекту 100 ув'язнених, які провели кілька років за ґратами, отримали другий шанс та були звільнені.

Щасливі веселі карні злочинці вирушили додому, щоб порадувати близьких і дорогих родичів, дітей та друзів. Згодом трапилося непередбачене жахливе явище. Кожна людина зі списку щасливчиків була вбита. Основна містика полягала в тому, що зловмисники загинули тим самим способом, яким вони своїми руками вбили невинних людей. Розслідуватиме таємничу подію буде чарівна жінка Ізабель Мора, досвідчений агент відділу з особливо тяжких злочинів. Відважна жінка взялася за безпосередні обов'язки, розмовляючи зі свідками низки смертей. Детектив ризикуватиме задля того, щоб схопити справжнього винуватця. ©Kino4ua Парот (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?