Kino4ua.com
480p

Лангольєри

Рік:
Ор. назва:
The Langoliers
Країна:
США
Режисер:
Том Голланд
Тривалість:
02:59:58
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Справжній жах з юних та дитячих років повертається на екрани! Проект "Лангольєри" - це унікальний серіал, який є представником хорор-жанру. У центрі уваги сюжету опиняється група людей, яка вирушила у подорож повітряним судном. Літак, що летів із Лос-Анджелеса до Бостона, потрапляє в дивну тимчасову аномалію, яка перекидає пасажирів та екіпаж в інший світ! Тут балом правлять не люди, а дивні істоти, більше схожі на якісь злі колобки, що пожирають все на своєму шляху. Апетит у лангольєрів нескінченний, адже їх завдання куди важливіше, ніж повне винищення всього того, що рухається і не рухається. Група тих, хто вижив після посадки літака, опиняється в небезпеці. Чи вдасться їм знову злетіти і залишити цей жахливий альтернативний світ? Найцікавіший напружений сюжет заснований на повісті популярного письменника Стівена Кінга. "Лангольєри" з'явилися у циклі оповідань "Чотири після опівночі" у дев'янистому році минулого століття. У дев'яносто п'ятому вийшла дана екранізація, яка стала шалено популярною серед шанувальників жанру! ©Kino4ua Лангольєри 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?