Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Команда мрії (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ahiru no Sora
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сатоші Умецу
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова ClanKaizoku | Багатоголосий закадровий
Сора Куруматані нарешті закінчив середні класи. Тепер він може з упевненістю відвідувати старшу школу, претендуючи на щось визначне. Головний герой має важливу мету життя. Він вступає в Кудзурю не тільки, щоб навчатися науки і осягати вершини знань, а й для того, щоб нарешті потрапити до баскетбольної секції та займатися спортом. Звичайно ж, багато хто не вірить, що у головного персонажа вийде кар'єра баскетболіста, адже мало того, що він занизький, так ще має зайву вагу і виглядає не спортивно в цілому. Щоправда, як виявилось, навіть для такого неперспективного гравця знайдеться місце у команді школи. Справа в тому, що тут знайшли своє місце справжні хулігани, які теж не планували ставати спортсменами, але зуміли знайти собі заняття. Момохару Ханадзоно - один із членів клубу, який тренується на майданчику. Він чудово справляється із захисними діями, хоча в нападі не такий гарний. Тіака - його брат, який чудово справляється з роллю захисника. Вони обидва довгий час тягли за собою команду, але дух таких чудових спортсменів може зникнути. Здається, вони вже не зацікавлені у досягненні результатів. Щоправда, персонажі все ще впевнені, що, можливо, при кращому збігу обставин вони зможуть повернутися на високий рівень. Хто б міг подумати, що інтерес до баскетболу запалить несподівана поява безглуздого Сорі. Його треба навчити цій грі, тому брати Момохару та Тіака беруться за виховання головного героя. Він може стати чудовим гравцем, якщо присвятить достатньо часу тренуванням та з відповідальністю підійде до змагань, які обов'язково будуть у його житті. ©Kino4ua Команда мрії (1 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?