Kino4ua.com
CCPG-13

Певний магічний Індекс (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Toaru Majutsu no Index
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Нішікіорі Хіроші
Актори:
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Amanogawa | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Томі Каміджо після всіх неприємностей продовжує жити в Академмістечку, де йому завжди вдається влипнути в якусь погану історію. І одного прекрасного дня, на балкон найудачливішої людини в містечку з неба падає прекрасна дівчинка, одягнена в білі вбрання.

Хлопець розгублений, що робити не ясно. Але тут мила дівчинка представляється ім'ям Індекс, і заявляє, що є зберігачем великих таємниць, за якими полює сила-силенна корисливих магів. Так Томі вляпується в чергову неприємність, з якої йому доведеться виплутатися. Звичайно ж, Томі не відразу приймає позицію Індекс, і не відразу її розуміє у всьому, але це з часом у нього проходить, як і в глядачів. ©Kino4ua Певний магічний Індекс (1, 2 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?